Ploumen: vrouwen nodig voor veiligere en vreedzamere samenlevingen

Minister Ploumen: "De rol van vrouwen bij conflictoplossing wordt vaak onderschat en ondergewaardeerd. Omdat ze meer dan eens het verschil kunnen maken voor meer veiligheid en vrede. Zoals deze politievrouwen in Zuid-Soedan die seksueel geweld aanpakken. En daarom mijn hernieuwde steun voor het programma ‘Vrouwen, vrede en veiligheid’." Lees verder: klik op de titel.

DVN wenst iedereen een gelukkig, gezond en succesvol 2017!

Namens het bestuur van het Defensie Vrouwen Netwerk wensen wij je fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en succesvol 2017 toe! We hopen dat je in 2016 met veel plezier deel hebt genomen aan onze evenementen, en dat je dat ook het komende jaar zult doen. In 2017 gaan wij harder dan ooit tevoren aan de slag om te inspireren, verbinden en versterken. Niet alleen hebben we een kalender vol met evenementen, maar ook komt DVN naar jou toe. Op verschillende kazernes en vliegbases verspreid door het land organiseren we netwerkbijeenkomsten. Ben jij benieuwd wat het Defensie Vrouwen Netwerk voor jou kan betekenen? Kom dan vooral langs en breng (mannelijke of vrouwelijke) collega’s mee!

Benieuwd wat voor evenementen het Defensie Vrouwen Netwerk in 2017 allemaal organiseert? Binnenkort lees je het op de vernieuwde website. Houd tot die tijd onze Facebook-pagina in de gaten.

VPower16

Het Defensie Vrouwen Netwerk gaat haar medewerking verlenen aan de VPower16 dag, 10 maart op Vliegbasis Volkel.

Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag